Uzbekistan. La Ruta de la Seda. 3er Grup.


Del 07/05/2024 al 17/05/2024
11 dies
per persona 2190 Llista d'espera
  • Del 07/05/2024
    al 17/05/2024
  • 11 dies
  • Mitja pensió.
  • Avió
  • Gran viatge
  • Clàssic
  • Arquitectura

  • David Gimeno

  • Guia Local.

Descripció

Uzbekistan. La Ruta de la Seda. 3er Grup.

Al centre d'Àsia, seguint les petjades d'Alexandre el Gran, Gengis Khan, Tamerlan o Marco Polo, el viatge a Uzbekistan és un gran tour cultural que permet descobrir alguns dels llocs més bonics del centre del Continent, al llarg de les grans rutes de les caravanes que unien Europa, la Índia i la Xina. El camí que al llarg de segles utilitzaven de via  amb propòsits militars i polítics, el que feien servir per al comerç de tota mena de productes, el principal mitjà d’informació, de transmissió del coneixement, de difusió d’idees i experiències culturals entre Occident i Orient és el que vos proposem com a gran viatge de Primavera, una de les millors èpoques per visitar el centre asiàtic. Volem recuperar la memòria viva d’aquelles ciutats i pobles que han forjat aquesta línia única al món amb els seus imponents monuments arquitectònics: Samarcanda, Bukhara, Khiva, vivint in situ la fascinant història de la Ruta de la Seda.

Inclou

  • Hotel i desdejuni
  • Mitja Pensió tots el dies.
  • Guia FPR
  • Guia local
  • Entrades
  • Vols internacionals
  • Vols domèstics
  • Itinerari en Bus
  • Tren ràpid "Afrosiab"
  • Assegurança de viatge

Opcions

  • Habitació individual + 275 €
  • Assegurança cancel·lació + 115 €

Guia

Ens acompanyarà:

David Gimeno
Guia de turisme.

També vindrà amb nosaltres:

Guia Local.
.

Preu

El preu d'aquest viatge és de 2190 € + 350 € de taxes


Programació

7 maig. Tashkent/Taixkent

Concentració a les 10:00 h a l’aeroport de Manises. Vol transcontinental Istanbul-Taixkent. Arribada a la matinada. Trasllat a l’hotel i descans. Hotel a Taixkent.

 

8 maig. Tashkent/Taixkent

Tindrem el dia per descobrir la capital del país. Taixkent- Tashkent- que significa ciutat de pedra va ser durant anys lloc de pas de la ruta de la seda i ara s'ha convertit en un referent centre-asiàtic dels estudis d'enginyeria i ciències. Els basars -de caràcter soviètic-, mercats, i la madrassa Kulkedach, etc. aniran presentant-nos el pols de la ciutat. Dinar. Trasllat a l’aeroport i vol interior Taixkent-Urganch.Trasllat a Khiva. Nit a Khiva.

 

9 maig. Castells del desert - Khorezm

Trasllat a l’aeroport i vol interior Taixkent-Urganch. En arribar-hi, excursió pels castells del desert de Khorezm amb la visita de les restes de Kizil-Kala, les ruïnes de Truprak-Kala (segle IV aC), Djanbas-Kala… tot i contemplant el desert que les envolta, així com el llunyà riu Amudarià. Dinar. Nit a Khiva.

 

10 maig. Khiva

La ciutat de Khiva pareix eixir dels contes màgics antics, un oasi d’una florent ciutat per a les caravanes que creuaven el desert Kizil-Kum, conegut pel color rogenc de les arenes. Va ser declarada pels soviètics “museu a cel obert”. Visitarem els importants monuments de la ciutat, en què destaca la fortalesa interior, o Ichan-Kala, i la muralla que l’envolta, així com la infinitat, mesquites i madrasses. Tot un dia per gaudir d’aquest lloc únic al centre d’Àsia. Nit a Khiva. Dinar.

 

11 maig. Bukhara

Trajecte per terra Khiva-Bukhara. En arribar-hi, visita a aquesta magnífica ciutat oasi, vigilada pel seu monumental castell o Ark, amb més de 300 mesquites que conserven tot l’encant. La majoria de la població de la ciutat són tadjiks de llengua persa. El centre històric de Bukharà ha estat classificat per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Dinar. Nit a Bukhara.

 

12 maig. Bukhara

Dia complet visitant Bukhara. La Perla de l’Islam, conserva tot l’encant de l’esperit oriental. Ens meravellarà la increïble simbiosi que crea un ambient que envolta al visitant en aquesta ciutat museu. El palau d’estiu dels últims emirs, la mesquita Moagok-i-attari, el complex Poy Kalon i l’acollidora plaça de la Liaba-Jauz, on els capvespres s’acompanyen amb el te i el descans en un magnífic racó són difícil d’oblidar. Sopar amb espectacle. Nit a Bukhara.

 

13 maig. Bukhara i els complexes monumentals

L’útim dia a Bukhara farem una excursió pels complexos monumentals als afores de la ciiutat: Bakhauddin Nakshbandi, el palau Sitorai Mikhi Khosa de l’últim emir de Bukhara etc. Dinar. A la vesprada agafarem el tren a Samarcanda. Nit a Samarcanda.

 

14 maig. Samarcanda

Dia complet a la bellísima Samarcanda, cantada per poetes turcs i perses. Ens detindrem en les ruïnes de la Passejada pel nucli antic d’aquesta increïble i mítica ciutat dels contes De les mil i una nits de Sherezade; la plaça del Registan, la joia de Samarcanda amb les seues tres imponents madrasses; un lloc de privilegi dins de l’art islàmic a l’Àsia Central. Dinar. Nit a Samarcanda.

 

15 maig. Shakhrisabz

Excursió a la magnífica Shakhrisabz, lloc de naixement de Tamerlà i, entre altres punts d’interés, el seu monument. Tamerlà, la va convertir en capital del seu imperi a les acaballes del segle XIV. Dinar. Nit a Samarcanda.

 

16 maig. Samarcanda

Entre els monuments històrics de Samarcanda l'observatori d'Ulugbek ocupa un lloc particular. Construït sobre els anys 1428-1429 en un dels turons al peu de Xupanata va ser descobert al segle XX. El visitarem.  A la vesprada agafarem de nou el tren cap a la capital Taixkent. Sopar. Hotel a Taixkent, 1 nit.

 

17 maig. Retorn

De matinada, trasllat a l’aeroport. Vol transcontinental a Taskent - VLC. Arribada a València cap a les 18.00 hores.

 

***IMPORTANT: CAL RECORDAR QUE EN AQUEST PAÍS SÓN OBLIGATÒRIES LES PROPINES***



Visitarem